Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε ανακαίνιση σπιτιού;

Χρειαζόμαστε κάποιες επισκευές ή μερεμέτια; Θέλουμε ένα φρεσκάρισμα στους τοίχους; Σκεφτόμαστε την πιθανότητα να αλλάξουμε τη διαρρύθμιση των χώρων του σπιτιού μας; 

 

Σχετικά με την Ανακαίνηση

 Η ανακαίνιση είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Από τη σωστή διαχείριση και οργάνωσή του, την επιλογή των υλικών προς χρήση, τη σωστή διαρρύθμιση και διαμόρφωση των χώρων, έως και την υλοποίηση του. Είναι μια διαδικασία που εμπλέκει πολλές δραστηριότητες και για το λόγο αυτό απαιτείται η χρήση επαγγελματιών, ανάλογα πάντα με το είδος της ανακαίνισης που επιθυμούμε να κάνουμε. Εάν για παράδειγμα θέλουμε να ρίξουμε κάποιον τοίχο, εκεί πιθανώς να θεωρηθεί απαραίτητο να συμβουλευτούμε έναν μηχανικό ή/και αρχιτέκτονα. Άλλοι επαγγελματίες που κρίνονται απαραίτητοι, ανάλογα με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, είναι υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές, τεχνικοί δικτύων, ψυκτικοί κ.λ.π.. Η εταιρεία μας φυσικά, όχι μόνο διαθέτει επαγγελματίες σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων για μια ανακαίνιση σπιτιού, αλλά και το προσωπικό και οι συνεργάτες της διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα και διακεκριμένη σταδιοδρομία, η οποία απορρέει από τα έργα θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω.

Και γιατί να μην το πουλήσω και να προχωρήσω στην αγορά ενός καινούργιου;

Όλοι θα συμφωνείτε ότι η αγορά ενός καινούργιου σπιτιού σε σύγκριση με την ανακαίνιση ενός παλαιού είναι πιο συμφέρουσα. Αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητα σωστό. Και στην αγορά ενός νέου σπιτιού ελλοχεύουν πάντα κίνδυνοι κατασκευαστικών λαθών, τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια μόνον μετά την κατοίκηση του. Και επιπλέον, αφού έχεις ήδη σπίτι, που το ξέρεις, έχεις ζήσει σε αυτό και γνωρίζεις τα κουσούρια του, δεν είναι πιο φρόνιμο να δεις τι μπορείς να κάνεις και τι χρειάζεται για να τα διορθώσεις;

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού είναι η οικονομικότερη λύση για να αλλάξουμε ριζικά το σπίτι μας και να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες που έχει, από τη στιγμή που συγκριτικά η αγορά ενός νέους σπιτιού είναι ιδιαίτερα δαπανηρή. Στις μέρες μας συναντάμε συχνά την επιλογή της ολικής ανακαίνισης ενός σπιτιού, καθώς προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όσον αφορά την αισθητική και τη σωστή λειτουργικότητα του.

Με μια ολική ποιοτική ανακαίνιση μπορείτε να κερδίσετε τα εξής πλεονεκτήματα:

Αυξάνετε σημαντικά την αξία του παλαιού σας σπιτιού, σε περίπτωση μελλοντικής μεταπώλησης.

Ουσιαστικά καταλήγετε να έχετε ένα ολοκαίνουριο σπίτι, είτε από θέμα ασφάλειας με την αντικατάσταση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και κουφωμάτων αλουμινίου, αλλά και τοποθετώντας πόρτα ασφαλείας ή/και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, είτε από θέμα λειτουργικότητας, ποιότητας και αισθητικής αλλάζοντας τη διαρρύθμιση των χώρων του και αντικαθιστώντας τα παλαιά υλικά κουζίνας & μπάνιου με νέα, καθώς και αντικαθιστώντας ντουλάπες υπνοδωματίου, εσωτερικές πόρτες και προσθέτοντας κρυφούς φωτισμούς με γύψινες ψευδοροφές κ.λ.π..

Επιπρόσθετα αντικαθιστώντας τα παλαιά κουφώματα με σύγχρονα αλουμινίου, έχετε οικονομία όσον αφορά τη θέρμανση και τον κλιματισμό του χώρου.

Κάνετε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς η ανακαίνιση σπιτιού συγκριτικά με την αγορά ενός καινούργιου, κοστίζει πολύ λιγότερο.

Τέλος, ανανεώνεται η διάθεσή σας, αλλάζοντας ριζικά τον χώρο στον οποίο ζείτε και κινείστε καθημερινά με την οικογένεια σας.

Ιδιαίτερη προσοχή, σε μια ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού, πρέπει να δοθεί στην επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων για τη σωστή υλοποίηση του έργου. Η ανακαίνιση απαιτεί εξειδίκευση και γνώσεις, προκειμένου οι εργασίες να εκτελεστούν σωστά κι εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος, ώστε το αποτέλεσμα όχι μόνο να είναι ποιοτικό, αλλά να έχει και διάρκεια.Πως ξεκινάω την ανακαίνιση του σπιτιού μου;

Τις περισσότερες φορές η αφορμή για να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση σπιτιού, είναι λόγω κάποιων εμφανών βλαβών. Βέβαια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις ανθρώπων, που απλά επιθυμούν μια αλλαγή στον χώρο που ζούνε. Όποια κι αν είναι η αφορμή, το φρόνιμο είναι να έρθετε σε επαφή με μια εταιρεία ή έναν επαγγελματία, που αναλαμβάνει ανακαινίσεις και γνωρίζει το αντικείμενο. Μια αρχική έρευνα αγοράς μέσω του διαδικτύου, είναι ο πιο άμεσος τρόπος εύρεσης αυτού που θέλουμε και για να διαβάζετε αυτό το κείμενο σημαίνει ότι είστε σε καλό δρόμο. Από ‘κει και πέρα, θα πρέπει να γίνει μια επίσκεψη επιτόπου, για να αξιολογηθεί η ζημιά (εάν υπάρχει) ή ο χώρος/χώροι που επιθυμούμε να ανακαινίσουμε, ώστε να έχουμε μια αρχική εκτίμηση των εργασιών που πρέπει να γίνουν. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, ότι ο σωστός προγραμματισμός και η περαιτέρω σωστή διαχείριση, ίσως είναι το σημαντικότερο κομμάτι του έργου, καθώς μπορεί να σας γλυτώσει από πολλά έξοδα και άσκοπα χαμένο χρόνο. Η εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα θα σας βοηθήσει στο έπακρο, με το καλύτερο δυνατό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η υλοποίηση

Αφού προσδιορίσουμε το εύρος της ανακαίνισης σπιτιού και τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν, θα υπογραφεί ένα σχετικό συμφωνητικό. Έπειτα, θα ξεκινήσουμε τις εργασίες για τη διαμόρφωση του σπιτιού σας, όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.

Η εταιρεία μας εμπορεύεται μεγάλη γκάμα υλικών κατασκευής & προϊόντων που αφορούν την ανακαίνιση και μπορεί να σας προσφέρει την οικονομικότερη λύση στην αγορά. Ταυτόχρονα, με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας και το δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε, σας εξοικονομούμε χρήματα χάρη στον σωστό προγραμματισμό και τη γρήγορη υλοποίηση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

 

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς!

 • Προετοιμασία χώρων προς ανακαίνιση
 • Αποξήλωση, σχεδιασμό και τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
 • Αποξήλωση, σχεδιασμό και τοποθέτηση νέας υδραυλικής εγκατάστασης.
 • Ανακαίνιση μπάνιου ή/και WC επισκέπτη
 • Ανακαίνιση κουζίνας
 • Στοκαρίσματα, μερεμέτια & ελαιοχρωματισμοί.
 • Γύψινα
 • Ντουλάπες υπνοδωματίου & άλλων χώρων
 • Δάπεδα εσωτερικού – εξωτερικού χώρου
 • Κάγκελα, περίφραξη & διαμόρφωση εξωτερικών χώρων
 • Εσωτερικές πόρτες
 • Πόρτα εισόδου ασφαλείας
 • Κουφώματα αλουμινίου
 • Μονώσεις εσωτερικών – εξωτερικών χώρων καθώς και ταρατσών.
 • Φωτισμός εσωτερικών – εξωτερικών χώρων, τοποθέτηση κρυφού φωτισμού.
 • Ηλιακά συστήματα
 • Τοποθέτηση συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας.
 • Καθαρισμός χώρων και αφαίρεση παλαιών υλικών.

4 λόγοι που θα σας κάνουν να μας επιλέξετε

Χρήση άριστων υλικών, πάντα με τις προβλεπόμενες & ανάλογες εγγυήσεις των κατασκευαστών

Πολύχρονη εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιού

Απόλυτος σεβασμός στις επιθυμίες του πελάτη

Γρήγορη υλοποίηση έργων, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των εξόδων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διεύθυνση: Στρ. Μακρυγιάννη 7 Μοσχάτο,18344
Τηλέφωνο:  2130031880

Copyright © 2019 ISHOME . All rights reserved.

way you can do your payments
Add to cart

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ

Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία σας

Επικοινωνία

 • Πλάτωνος 108
  Μοσχάτο 183 45
 • 213 003 1880
 • Δευ – Παρ : 9.00 – 17.00