Σχετικά Με Εμας

Πίσω από τα Επιτυχημένα Σχέδια Η Ομάδα της IsHome

Μεταξύ Μας : Ο Άνθρωπος Ο Σκοπός Η Προσφορά

Η εταιρεία μας προσφέρει ανακαινίσεις χώρων και διακόσμηση  με καινοτόμες ιδέες στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Η πολύχρονη εμπειρία και τα μέχρι σήμερα έργα μας εμπνέουν τον πελάτη με μια αίσθηση σιγουριάς και βεβαιότητας όσον αφορά την επιτυχία στο αποτέλεσμα του έργου που θα αναλάβουμε. Κρατάμε πάντα ενήμερο τον πελάτη μας κατά την πρόοδο των εργασιών, ώστε η τελική απεικόνιση να αντικατροπτίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο 100%.

Υπευθυνότητα Σε Κάθε Βημα !

Χρόνος παράδοσης

Η εταιρία μας τηρεί αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα που ορίζει και παραδίδει τα έργα που αναλαμβάνει στο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει.

Τήρηση δεσμεύσεων

Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι σας και γράφουμε αναλυτικά όλες τις εργασίες που έχουμε συμφωνήσει με συνέπεια, επαγγελματισμό και στον χρόνο που πρέπει.

Βρίσκουμε Λύσεις

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από έμπειρους επαγγελματίες, αφοσιώνεται στο να φέρνει στον χώρο σας λειτουργικά και κομψά έπιπλα. Με ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, παρέχουμε λύσεις για κάθε στιλ και ανάγκη.

Η IsHome δεν αποτελεί απλά μια εταιρία. Είμαστε η αξιόπιστη σύντροφος σας στη δημιουργία του ιδανικού χώρου. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα, στον καινοτόμο σχεδιασμό και στην εξυπηρέτηση πελατών καθιστά την IsHome τον ιδανικό σύντροφο για κάθε εσωτερική ανανέωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διεύθυνση: Στρ. Μακρυγιάννη 7 Μοσχάτο,18344
Τηλέφωνο:  2130031880

Copyright © 2019 ISHOME . All rights reserved.

way you can do your payments
Add to cart

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ

Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία σας

Επικοινωνία

  • Πλάτωνος 108
    Μοσχάτο 183 45
  • 213 003 1880
  • Δευ – Παρ : 9.00 – 17.00