ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ / ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Ίσως, ο καλύτερος χώρος του σπιτιού για κάποιους. Το μέρος όπου ξεκουραζόμαστε και χαλαρώνουμε.

Γιατί να κάνω ανακαίνιση υπνοδωματίου;

Η απόφαση να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση υπνοδωματίου, μπορεί να προκύψει από πολλούς παράγοντες. Ο κυριότερος εξ αυτών, είναι ίσως η μη λειτουργικότητα του χώρου και ο μη επαρκής αποθηκευτικός χώρος, ενώ εξίσου σημαντικός παράγοντας για κάποιους, είναι και η αισθητική. Αυτό που λέμε, να το ευχαριστιέσαι όταν βρίσκεσαι μέσα στο δωμάτιο σου. Οι περισσότεροι από εμάς, πάντως,  προχωράμε σε μια ανακαίνιση υπνοδωματίου λόγω παλαιότητας και φθοράς των υλικών από την καθημερινή τους χρήση και κυρίως για να δημιουργήσουμε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίοι θα πρέπει να υπερκαλύψουν (εάν είναι εφικτό) τις σημερινές ανάγκες μιας οικογένειας.

Ο παλιός καλός καιρός.

Σίγουρα όλοι θέλουμε να έχουμε και τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο σε ένα υπνοδωμάτιο, ο οποίος θα καλύπτει τις ανάγκες μιας οικογένειας, αλλά και τις ανέσεις της. Επίσης, είναι σημαντικό ένα υπνοδωμάτιο να είναι λειτουργικό για τη νοικοκυρά, ώστε να μπορεί να κερδίζει τον χρόνο που άσκοπα πάει χαμένος λόγω πιθανών κατασκευαστικών «λαθών», που προέρχονται από παλαιότερους τρόπους δόμησης, οι οποίοι κάποτε να εξυπηρετούσαν τις τότε ανάγκες ενός νοικοκυριού. Οι καιροί και οι συνήθειες, καλώς ή κακώς, αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο. Καινούργιες ιδέες γεννιούνται και ενσωματώνονται στην καθημερινότητα μας, με αποτέλεσμα ο «κάποτε» λειτουργικός χώρος, να μην είναι τόσο λειτουργικός πλέον, αντίθετα να μας «μπουχτίζει» και να δυσκολεύει τη ζωή μας. Παραδείγματος χάρη, σε πολλές οικογένειες σήμερα αρέσει να έχουν τηλεόραση μέσα στο υπνοδωμάτιο, κάτι που ήταν αδιανόητο κάποτε. Έτσι, δεν είχε υπολογιστεί στο σχεδιασμό των δωματίων μιας παλαιότερης κατασκευής, καθώς δεν ήταν κάτι που κάποιος θα το ζητούσε. Σε άλλους πάλι, αρέσει να έχουν έναν ολόσωμο καθρέφτη στο δωμάτιο ή έστω έναν καθρέφτη, ώστε να μην χρειάζεται να πάνε στο μπάνιο να δουν πώς τους ταιριάζει το ρούχο που επέλεξαν να φορέσουν. Ο καθρέφτης όμως, που συνήθως τοποθετούσαμε πάνω από τη συρταριέρα του δωματίου, έχει δώσει τη θέση του στην τηλεόραση ή σε κάποιο διακοσμητικό, με αποτέλεσμα να χάνει κανείς χρόνο για να κάνει κάτι πολύ απλό. Να ντυθεί!

νέα εποχή!

Σήμερα, ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να δημιουργήσεις αποθηκευτικούς χώρους, εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχει χώρος, ενώ ταυτόχρονα να μπορείς να έχεις και όλα τα έπιπλα, που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου μέσα στο υπνοδωμάτιό σου. Είτε για αισθητικούς λόγους, γιατί απλά σου αρέσει να τα βλέπεις όταν ξυπνάς, είτε γιατί είναι λειτουργικά και σε διευκολύνουν στην καθημερινότητά σου. Πάντα υπάρχει ο τρόπος να κάνεις αυτό που θες, αρκεί να βρεις τον σωστό επαγγελματία, να στο υλοποιήσει. Με την τεχνολογία, που συνεχώς εξελίσσεται, και τις καινοτομίες στον τομέα της ανακαίνισης, μπορείς να έχεις τα πάντα (σε λογικά πλαίσια) σε ένα δωμάτιο, είτε για λειτουργικούς σκοπούς, είτε απλά για διακοσμητικούς.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς!

Κανείς δε μπορεί να κακολογήσει τον εαυτό του και να μην αναφέρει ότι είναι ένας από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) στον τομέα δράσης του. Εμείς, σαν εταιρεία, δεν λειτουργούμε σε αυτό το μοτίβο, διότι είναι κατά κάποιον τρόπο πλασματικό. Σίγουρα υπάρχουν καλοί και κακοί σε κάθε τομέα, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Για εμάς, αφήνουμε να μιλήσουν τα έργα μας, τα οποία θα δώσουν στο πελάτη ένα αίσθημα σιγουριάς & ασφάλειας.

Στην περαιτέρω πορεία της συνεργασίας μας, θα διαπιστώσει από μόνος του, ότι έχει απέναντί του επαγγελματίες στο είδος, κι όλα αυτά πριν καν βάλει το χέρι στην τσέπη. Θα σας επισκεφθούμε για να δούμε & να αξιολογήσουμε τις δυνατότητες του χώρου σας και θα συζητήσουμε μαζί σας όσο χρειαστεί, ώστε να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το επιθυμητό από εσάς αποτέλεσμα. Τέλος, θα σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις με τις οποίες μπορούμε να προχωρήσουμε βάσει των αναγκών σας και φυσικά του προϋπολογισμού που επιθυμείτε να διαθέσετε.

 • Αποξήλωση ντουλάπας & παλαιού πατώματος.
 • Αποξήλωση παλαιάς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης δωματίου.
 • Αποξήλωση κουφωμάτων και σωμάτων θέρμανσης ή / και μονάδος aircondition (εάν απαιτηθεί).
 • Αξιολόγηση φορτίων χρήσης και αποξήλωση γραμμής υπνοδωματίου μέχρι και πίνακα (εάν απαιτηθεί).
 • Σχεδιασμός νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, βάσει αναγκών πελάτη.
 • Σχεδιασμός διαμόρφωσης χώρου υπνοδωματίου και επιλογής τοποθέτησης υλικών και επίπλων.
 • Τοποθέτηση νέου πατώματος με επιλογές σε πέτρα, μάρμαρο, πλακάκι, ξύλο κ.λπ.
 • Τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
 • Τοποθέτηση κουφωμάτων, σωμάτων θέρμανσης ή / και μονάδος aircondition (παλαιών ή νέων).
 • Τοποθέτηση ντουλάπας και διακοσμητικά γύψινα οροφής ή/και κρυφού φωτισμού.
 • Στοκαρίσματα και βαψίματα.
 • Τοποθέτηση επίπλων υπνοδωματίου.

4 λόγοι που θα σας κάνουν να μας επιλέξετε

Χρήση άριστων υλικών, πάντα με τις προβλεπόμενες & ανάλογες εγγυήσεις των κατασκευαστών

Πολύχρονη εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιού

Απόλυτος σεβασμός στις επιθυμίες του πελάτη

Γρήγορη υλοποίηση έργων, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των εξόδων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διεύθυνση: Στρ. Μακρυγιάννη 7 Μοσχάτο,18344
Τηλέφωνο:  2130031880

Copyright © 2019 ISHOME . All rights reserved.

way you can do your payments
Add to cart

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ

Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία σας

Επικοινωνία

 • Πλάτωνος 108
  Μοσχάτο 183 45
 • 213 003 1880
 • Δευ – Παρ : 9.00 – 17.00