ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υψηλή ποιότητα με αισθητική υπεροχή!

Ο πιο πολυσύχναστος χώρος σε ένα σπίτι, είναι η κουζίνα.

Όλοι θα συμφωνήσουμε ότι η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού. Στην κουζίνα συγκεντρώνεται καθημερινά όλη η οικογένεια για φαγητό και είναι ουσιαστικά το πιο πολυσύχναστο δωμάτιο. Το πρωί θα το επισκεφθεί η οικογένεια για το πρωινό της ή έστω για να φτιάξει έναν καφέ και κατά τη διάρκεια της ημέρας η μητέρα ή ο πατέρας θα ετοιμάσουν το μεσημεριανό. Γενικά η κουζίνα είναι το πιο ζωντανό δωμάτιο. Είναι το βασίλειο κάθε γυναίκας ή άντρα, που αγαπά να φροντίζει και να περιποιείται τους οικείους του. Έτσι, από τη στιγμή που έχει την περισσότερη κίνηση, έχει και τις περισσότερες φθορές λόγω χρήσης. Κατά συνέπεια, σε μια ανακαίνιση κουζίνας, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ο προαναφερόμενος παράγοντας φθοράς και να γίνει η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου ανακαίνισης, το οποίο θα σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την επισκευή ή/και τη διαμόρφωση της κουζίνας σας, η οποία φυσικά θα συμβαδίζει με τις αισθητικές σας προτιμήσεις.

Πότε και γιατί χρειάζομαι ανακαίνιση κουζίνας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε μια ανακαίνιση κουζίνας. Πιθανώς να υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε κατά τη χρήση της καθημερινά, όπως λόγου χάρη ηλεκτρολογικές βλάβες, κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές, χαλασμένα ντουλάπια, πιθανές διαρροές σε σωληνώσεις οι οποίες επιφέρουν μεγαλύτερες βλάβες εάν αφεθούν κ.λ.π.. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που πολύ απλά θέλουμε να ανανεώσουμε τον χώρο μας και να του δώσουμε μια καινούργια αισθητική και καλύτερη λειτουργική άποψη, ούτως ώστε να βελτιώσουμε τη διάθεση μας, αλλά και την καθημερινότητα μας.

Στην ανακαίνιση κουζίνας το σημαντικότερο στοιχείο είναι το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό άψογης αισθητικής και άρτιας λειτουργικότητας. Όπως προαναφέραμε, λόγω της καθημερινής χρήσης του χώρου, αλλά και του δεδομένου ότι η κουζίνα έχει ίσως το μεγαλύτερο κόστος ανακαίνισης συγκριτικά με τα υπόλοιπα δωμάτια ενός σπιτιού, τα υλικά που θα επιλέξουμε θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά και υψηλής αντοχής, ούτως ώστε να μην συντρέξει κανένας λόγος ανακαίνισης για αρκετά χρόνια.

Τι υλικά θα χρησιμοποιήσω;

Στην αγορά σήμερα βρίσκει κανείς πληθώρα υλικών κατασκευής, σε πολλές και διαφορετικές ποιότητες, σχέδια, υφές και χρώματα. Κατά συνέπεια, θα αναρωτηθείτε πώς είστε σίγουροι ότι οι επιλογές που κάνετε, θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της μακροζωίας. Σίγουρα το πιο δύσκολο κομμάτι σε μια ανακαίνιση κουζίνας για τους περισσότερους, είναι το αν έκαναν τη σωστή επιλογή στα υλικά, από άποψη αντοχής στον χρόνο και την καθημερινή τους χρήση. Σε αυτό το σημείο, πρέπει φυσικά να συνυπολογίσουμε και την οικονομική μας δυνατότητα, όσον αφορά το όλο εγχείρημα.

Η εταιρεία μας μπορεί και θα σας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα, καθότι πάντα είμαστε σε εγρήγορση και ενημερωνόμαστε για τις όποιες καινοτομίες και εξελίξεις που αφορούν την αισθητική και τη λειτουργικότητα μιας κουζίνας, είτε αυτό έχει να κάνει με τη χρήση μοντέρνων υλικών, είτε με αλλαγές στους τρόπους διαμόρφωσης του χώρου. Η εταιρεία μας επιτυγχάνει όλα τα ανωτέρω, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών, δίνοντας τη δυνατότητα στο πελάτη της, να επιλέξει ο ίδιος κάτι που θα είναι προσιτό στις οικονομικές του δυνατότητες, αλλά και ποιοτικά και αισθητικά στα μέτρα και τις ανάγκες του.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς!

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την ανακαίνιση της κουζίνας σας, παρέχοντας τις κάτωθι υπηρεσίες:

 • Αποξήλωση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών, ερμαριών (επιτοίχιων και επικαθήμενων), πλακάκια και νεροχύτη κουζίνας.

 • Αποξήλωση παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων.

 • Αποξήλωση παλιάς ηλεκτρικής εγκατάστασης.

 • Καθαρισμός και προετοιμασία χώρου.

 • Σχεδίαση νέας διαμόρφωσης χώρου και επιλογής σημείου τοποθέτησης νέων υλικών.

 • Σχεδίαση νέας υδραυλικής και ηλεκτρικής εγκατάστασης βάση της σχεδίασης του χώρου.

 • Τοποθέτηση νέας ηλεκτρικής και υδραυλικής εγκατάστασης.

 • Στοκαρίσματα και βαψίματα τοίχων.

 • Τοποθέτηση νέων πλακιδίων και νεροχύτη κουζίνας.

 • Τοποθέτηση νέων ερμαριών

 • Τοποθέτηση ηλεκτρικών συσκευών.

 • Καθαρισμός χώρου και παράδοση προς χρήση.

Ο σχεδιασμός των επίπλων μιας κουζίνας και η διάταξη των ντουλαπιών, θα πρέπει πάντα να γίνεται από εξειδικευμένο σχεδιαστή, ο οποίος διαθέτει εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Με δεδομένα τις ανάγκες σας και το στυλ που έχετε επιλέξει για την κουζίνα σας, αλλά και την πρέπουσα διάταξη στις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές παροχές, ο σχεδιαστής μας θα διαμορφώσει για εσάς ένα κατάλληλο προσχέδιο, πάνω στο οποίο θα βασιστεί η ανακαίνιση κουζίνας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον επαρκή χώρο αποθήκευσης, κάτι που είναι ουσιαστικό για ένα νοικοκυριό, αλλά και στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

4 λόγοι που θα σας κάνουν να μας επιλέξετε

 • Χρήση άριστων υλικών της παγκόσμιας αγοράς, πάντα με τις προβλεπόμενες & ανάλογες εγγυήσεις των κατασκευαστών

 • Πολύχρονη εμπειρία στην ανακαίνιση κουζίνας

 • Γρήγορη υλοποίηση έργων, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των εξόδων

 • Απόλυτος σεβασμός στις επιθυμίες του πελάτη

Εξερευνήστε μερικά από τα έργα μας

Έχουμε διεκπαιρεώσει με απόλυτη επιτυχία εκατοντάδες έργα ανακαίνισης κουζίνας σε όλο το λεκανοπέδιο αττικής. Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο πρόσφατα έργα μας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Ζητήστε μας προσφορά

Πείτε μας τι σκέφτεστε, κι εμείς θα σας βρούμε την πιο συμφέρουσα λύση της αγοράς.

Όνομα *
Επώνυμο *
Διεύθυνση EMAIL *
Κινητό

Θέμα

Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;