Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάποιο σχέδιο ανακαίνισης που έχετε;

Ζητηστε μας προσφορα

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε ανακαίνιση σπιτιού;

Χρειαζόμαστε κάποιες επισκευές ή μερεμέτια; Θέλουμε ένα φρεσκάρισμα στους τοίχους; Σκεφτόμαστε την πιθανότητα να αλλάξουμε τη διαρρύθμιση των χώρων του σπιτιού μας; Όποιος κι αν είναι ο λόγος που επιθυμούμε να προχωρήσουμε σε μια ανακαίνιση σπιτιού, ολική ή μερική, θα πρέπει να απευθυνθούμε σε ειδικούς. Η ανακαίνιση είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Από τη σωστή διαχείριση και οργάνωσή του, την επιλογή των υλικών προς χρήση, τη σωστή διαρρύθμιση και διαμόρφωση των χώρων, έως και την υλοποίηση του. Είναι μια διαδικασία που εμπλέκει πολλές δραστηριότητες και για το λόγο αυτό απαιτείται η χρήση επαγγελματιών, ανάλογα πάντα με το είδος της ανακαίνισης που επιθυμούμε να κάνουμε. Εάν για παράδειγμα θέλουμε να ρίξουμε κάποιον τοίχο, εκεί πιθανώς να θεωρηθεί απαραίτητο να συμβουλευτούμε έναν μηχανικό ή/και αρχιτέκτονα. Άλλοι επαγγελματίες που κρίνονται απαραίτητοι, ανάλογα με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, είναι υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές, τεχνικοί δικτύων, ψυκτικοί κ.λ.π..

[διαβάστε περισσότερα]

Ο πιο πολυσύχναστος χώρος σε ένα σπίτι, είναι η κουζίνα.

Όλοι θα συμφωνήσουμε ότι η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού. Στην κουζίνα συγκεντρώνεται καθημερινά όλη η οικογένεια για φαγητό και είναι ουσιαστικά το πιο πολυσύχναστο δωμάτιο. Το πρωί θα το επισκεφθεί η οικογένεια για το πρωινό της ή έστω για να φτιάξει έναν καφέ και κατά τη διάρκεια της ημέρας η μητέρα ή ο πατέρας θα ετοιμάσουν το μεσημεριανό. Γενικά η κουζίνα είναι το πιο ζωντανό δωμάτιο. Είναι το βασίλειο κάθε γυναίκας ή άντρα, που αγαπά να φροντίζει και να περιποιείται τους οικείους του. Έτσι, από τη στιγμή που έχει την περισσότερη κίνηση, έχει και τις περισσότερες φθορές λόγω χρήσης. Κατά συνέπεια, σε μια ανακαίνιση κουζίνας, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ο προαναφερόμενος παράγοντας φθοράς και να γίνει η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου ανακαίνισης, το οποίο θα σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την επισκευή ή/και τη διαμόρφωση της κουζίνας σας, η οποία φυσικά θα συμβαδίζει με τις αισθητικές σας προτιμήσεις.

[διαβάστε περισσότερα]

Και γιατί να κάνω ανακαίνιση μπάνιου;

Σίγουρα θα αναρωτηθείτε, γιατί να μπω σε μια διαδικασία ανακαίνισης μπάνιου, αφού όλα ακόμα λειτουργούν, κι αν κάτι χαλάσει, αμέσως το αντικαθιστώ. Δυστυχώς η καθημερινή χρήση ενός μπάνιου, όπως και η όποια χρήση ενός χώρου σε ένα σπίτι, επιφέρει φθορές, είτε λόγω λάθους στη χρήση είτε λόγω παλαιότητας.

[διαβάστε περισσότερα]

Υπνοδωμάτιο. Το μέρος του σπιτιού που ξεκουραζόμαστε.

Ίσως ο καλύτερος χώρος ενός σπιτιού για κάποιους. Το μέρος όπου ξεκουραζόμαστε και χαλαρώνουμε. Ένας τέτοιος χώρος θα πρέπει να μας ανεβάζει ψυχολογικά, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζουμε όταν ξυπνάμε. Έτσι θα πρέπει αισθητικά να είναι του γούστου μας, κι όχι, με το καλημέρα που λέμε, να μας κουράζει ή να μας προκαλεί κατάθλιψη. Μη ξεχνάμε ότι εκεί υποτίθεται ότι πάμε να ξεκουραστούμε, ώστε να ξυπνήσουμε γεμάτη ενέργεια για την επόμενη ημέρα μας.

[διαβάστε περισσότερα]

Έμπιστοι Συνεργάτες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.