Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάποιο σχέδιο ανακαίνισης που έχετε;

Ζητηστε μας προσφορα

Ανακαινίζοντας τον χώρο σας με υπευθυνότητα

Η εταιρεία μας προσφέρει ανακαινίσεις χώρων με καινοτόμες ιδέες στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Η πολύχρονη εμπειρία και τα μέχρι σήμερα έργα μας εμπνέουν τον πελάτη με μια αίσθηση σιγουριάς και βεβαιότητας όσον αφορά την επιτυχία στο αποτέλεσμα του έργου που θα αναλάβουμε. Κρατάμε πάντα ενήμερο τον πελάτη μας κατά την πρόοδο των εργασιών, ώστε η τελική απεικόνιση να αντικατροπτίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο 100%.

Χρόνος παράδοσης

Η εταιρία μας τηρεί αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα που ορίζει και παραδίδει τα έργα που αναλαμβάνει στο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει.

Τελική τιμή

Αν συνεργαστείτε μαζί μας, δεν θα σας ζητήσουμε περισσότερα χρήματα, με το πρόσχημα «προέκυψε αυτό ή το άλλο», η τιμή που σας δίνουμε είναι τελική (εκτός προσθέσετε εσείς κάτι).

Τήρηση δεσμεύσεων

Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι σας και γράφουμε αναλυτικά όλες τις εργασίες που έχουμε συμφωνήσει με συνέπεια, επαγγελματισμό και στον χρόνο που πρέπει.

Βρίσκουμε λύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύση, η εμπειρία μας διασφαλίζει την επιλογή της πιο αξιόπιστης και σωστής λύσης.

Με τι ασχολούμαστε

Ο στόχος της εταιρίας μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί σας το σπίτι που ονειρεύεστε.

Η IsHome κατασκευάζει ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες laminate και πόρτες ασφαλείας. Εδώ μπορείτε να βρείτε οικονομικά έπιπλα και έτοιμα κουτιά κουζίνας σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Πλαισιωμένη από ικανά στελέχη, προσφέρει απλόχερα τη γνώση και την εμπειρία, προσπαθώντας με τον καλύτερο τρόπο να αναδείξει την τεράστια γκάμα μοντέλων και σχεδίων που διαθέτει στα έπιπλα, στις ντουλάπες υπνοδωματίων, στις εσωτερικές πόρτες laminate και στις πόρτες ασφαλείας, καθώς και σε άλλα προϊόντα, όπως ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες, μπαταρίες, κ.λπ. αξεσουάρ.

Πρόσφατα Έργα μας

Η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία αρκετά έργα εντός & εκτός της Αττικής, σε ανακαινίσεις χώρων ή ολικές ανακαινίσεις κατοικιών. Σας παραθέτουμε μέρος της δουλειάς μας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Ευχαριστημένοι Πελάτες

«No man but feels more of a man in the world if he have but a bit of ground that he can call his own. However small it is on the surface, it is four thousand miles deep; and that is a very handsome property.»
HARRY SMITH • NEW HOME OWNER

«Many novice real estate investors soon quit the profession and invest. When you invest in real estate, you often see a side of humanity that stocks, bonds, mutual funds, and saving money shelter you from.»

JOHN DOE • PROPERTY INVESTOR